De Red Bet roulette strategie

Op het ogenblik dat je beslist om je kans te wagen met een spelletje roulette spreekt het voor zich dat je er vanaf het begin voor zal willen zorgen dat je winstkansen zo gaaf mogelijk gehouden worden.

Dat is perfect mogelijk door gebruik te maken van het Red Bet roulette strategie. Dit strategie is naast de Martingale strategie wellicht de vaakst toegepaste strategie onder roulette spelers.

Wil jij ook graag achterhalen op welke manier het Red Bet roulette strategie jou kan helpen om zowel op korte als op middellange tot lange termijn aantrekkelijke winsten te realiseren met het roulettespel?

Lees dan snel verder en kom er alles over te weten!

[toc]

Het bepalen van je inzet bij het Red Bet roulette strategie

Het eerste wat je moet doen wanneer je graag als speler gebruik wil kunnen maken van de Red Bet roulette strategie is een basisinzet bepalen. Het is belangrijk om hier goed over na te denken. Elke basisinzet die bij dit type van roulette strategie wordt toegepast moet dan ook voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De basisinzet mag tijdens het doorlopen van je speelrondes nooit worden aangepast;
  • Het mogelijk moet zijn om een (aanzienlijk) veelvoud van de basisinzet te missen;
  • Bepaal een basisinzet waar je jezelf gezien je financiële mogelijkheden goed bij voelt;

We geven je graag een concreet voorbeeld. Stel bijvoorbeeld dat je over een totale bankroll (je beschikbare saldo) beschikt van 100 euro. In dat geval is het zeker niet verstandig om per speelronde bijvoorbeeld 10 euro in te zetten. Na amper 10 speelrondes is het mogelijk dat je door je bankroll heen bent waardoor je met een niet recupereerbaar verlies wordt geconfronteerd.

Hoe werkt het Red Bet roulette strategie?

Heb je de basisinzet kunnen bepalen? In dat geval wordt het tijd om te kijken naar de manier waarop het Red Bet roulette strategie precies werkt. Je eerste handeling bestaat er in om de basisinzet op… rood in te zetten.

Het noemt dan ook niet voor niets het ‘Red Bet’ roulette strategie. Win je de speelronde? Dan wordt er in de daarop volgende ronde terug met de basisinzet op rood ingezet. Gaat de eerste speelronde echter verloren? In dat geval breekt er een nieuwe fase aan van dit strategie.

Op het ogenblik dat de eerste speelronde verloren gaat is het namelijk zo dat je er ook de kleur zwart bij gaat betrekken. Op het ogenblik dat je een speelronde verliest ga je bij het toepassen van het Red Bet roulette strategie namelijk je inzet op rood verdubbelen terwijl je de basisinzet op zwart zet.

Heb je dit gedaan en heb je de speelronde winnend afgesloten? Dan plaats je gewoon terug de oorspronkelijk vastgestelde basisinzet op rood.

Heb je de volgende speelronde niet gewonnen, maar wel verloren? In dat geval blijf je telkens de geplaatste inzet op rood verdubbelen tot op het ogenblik dat je wint. Let wel, de basisinzet die op zwart wordt ingezet blijft altijd gelijk. Deze is dus niet onderhevig aan het aantal verliesbeurten die er worden geregistreerd.

De voor- en nadelen van het Red Bet roulette strategie

Het belangrijkste voordeel dat is verbonden aan het toepassen van dit roulette strategie heeft betrekking tot het feit dat je in principe (in theorie dus) op de middellange tot lange termijn niet kan verliezen.

Het is immers ondenkbaar dat je een volledige avond (of dag) alleen maar met uitkomsten op zwart zal worden geconfronteerd. Dit lijkt dus op het eerste zicht een zeer veilig roulette strategie te zijn, niet in het minst voor de beginnende spelers. Deze stelling wordt bovendien extra kracht bijgezet doordat de focus uitsluitend licht op het plaatsen van outside bets (de kleur rood en / of zwart).

Los van bovenstaande moet het echter ook gezegd dat er enkele niet onbelangrijke nadelen bestaan waar jij als speler rekening mee zal willen houden. Als het slecht gaat is het namelijk bijvoorbeeld mogelijk om bij amper drie spins al twee keer je basisinzet te moeten verdubbelen.

Dit betekent dat je als speler steeds over een aanzienlijke bankroll dient te beschikken. Bovendien kan het niet genoeg worden benadrukt dat de basisinzet in verhouding tot de beschikbare bankroll zeer beperkt moet zijn.

In principe wordt het aangeraden om minstens 20 keer te kunnen inzetten met behulp van de basisinzet vooraleer de volledige bankroll is opgebruikt. Bij een bankroll van 100 euro betekent dit eigenlijk een basisinzet die maximaal 5 euro per speelronde kan bedragen.

Is het Red Bet roulette strategie interessant of niet?

In de basis valt er heel wat te zeggen voor het Red Bed roulette strategie. Het feit dat je, je risico tijdens het inzetten spreidt tussen twee van de populairste outside bets (de kleuren rood & zwart) brengt zeker het nodige potentieel met zich mee.

Bovendien kan er worden vastgesteld dat dit niet in het minst voor de beginnende spelers een zeer interessante strategie kan zijn. Echter moet het wel gezegd dat er goed moet worden nagedacht over de basisinzet die wordt gehanteerd en moet er een aanzienlijke bankroll voor handen zijn.

Is dit allemaal geen probleem en ben je op zoek naar een spannend en potentieel winstgevend roulette strategie om te hanteren? Dan is de keuze voor de Red Bet strategie wellicht al snel gemaakt!