Ken je het roulette zero spel? We leggen het je graat uit. Als je het spel wilt gaan spelen, dan begin je bij de basis natuurlijk. Echt in het casino of online. De croupier wacht op de inzet die jij doet, dit kan totaal verschillen en daarna wordt de bal in het spel ingezet en erin gegooid.

Het ligt eraan of jij een prijs wint of niet of het balletje dus ook welke kant op gaat. Een roulette strategie, dus eigenlijk een soort variant van roulette is het roulette zero spel. Omdat je gewoonlijk 36 mogelijkheden hebt om in te zetten plus nog een aantal mogelijkheden en de zero, de nul. Dit verschilt of het één nul of twee nullen is met de Europese of Amerikaanse versie.

Hoe kan je roulette zero spel inzetten?

Maar nu wil je wel weten wat het roulette zero spel is natuurlijk. Je kunt getallen kiezen. De basis hiervan is hetzelfde als bij het burenspel, omdat de getallen moeten grenzen aan het vak nul. Je kunt selecteren voor het roulette zero spel als de getallen die je ziet in de serie een mogelijkheid wordt geboden hier voor.

In het vak nul? Als de bal daar belandt, dan heb je geluk, geen verlies, maar het nadeel: ook geen winst. Van roulette is er dus een Amerikaanse en een Europese versie. Het spel is afhankelijk van met welke versie van roulette jij speelt. Dat is het verschil, maar het roulette zero spel is wel ongelooflijk populair.

Winnen met roulette zero

Als jij het roulette zero spel wilt gaan spelen, dan moet je ook wel weten hoe je kunt winnen, want dat is echt het belangrijkste, want als je niet weet hoe je moet winnen, dan gaat het ook nooit lukken om te winnen. Als je een hoog aantal chips in één keer kunt neerleggen, dan geeft het spel roulette ook meer uitdaging.

Bijvoorbeeld op aangrenzende nummers van het vakje nul kun je vier chips inzetten op het roulettebord, het speelveld dat je hebt. Dit grenst weer aan de burennummers die er zijn. Snap je het nog? Eigenlijk is het roulette zero spel gewoon een simpele tactiek, een techniek die toegepast kan gaan worden.